ХПАС готове взяти участь облаштуванні КПВВ "Каланчак" і "Чонгар"

Вересня 05, 2019
ХПАС готове взяти участь облаштуванні КПВВ

Харківське підприємство автобусних станцій готове брати участь в облаштуванні КПВВ "Каланчак" і "Чонгар" шляхом співфінансування або повного фінансування давно назрілого будівництва автовокзалу, а також - здійснювати його подальше обслуговування. Відповідний лист було відправлено підприємством голові Херсонської обласної державної адміністрації Юрію Гусєву. Наводимо текст цього звернення:

 

Шановний, Юрію Веніаміновичу!

 

За даними офіційної сторінки Херсонської обласної державної адміністрації триває будівництво сервісної зони КПВВ "Каланчак" та "Чонгар", що покликана покращити якість обслуговування громадян на зазначених пунктах перетину. На сьогоднішній день, поміж іншого, гостро стоїть питання налагодження якісного та безпечного автобусного сполучення між пунктами пропуску та населеними пунктами області. Досягти цього можна за рахунок створення сучасних інфраструктурних об'єктів та їх інтеграції в загальноукраїнську мережу.

 

ПАТ "Харківське підприємство автобусних станцій" входить до групи, яка об'єднує автостанційні (Харківська, Миколаївська, Донецька області), транспортні та ITпідприємства та працює на території всієї України. Кожного року ми обслуговуємо більше 10 мільйонів пасажирів та маємо найкращий досвід з цього приводу в нашій державі.  

 

Розділяємо Ваші прагнення зробити повернення мешканців додому комфортним та приємним, а Херсонську область – справжнім Європейським регіоном.

 

Враховуючи наш досвід в створенні та обслуговуванні об'єктів автобусної пасажирської інфраструктури, а також наявність у нас унікальних цифрових рішень пропонуємо свою участь у будівництві інфраструктурних об'єктів в межах  сервісної зони КПВВ "Каланчак" та "Чонгар" з подальшим їх обслуговуванням.

 

За рахунок унікальних IT продуктів, які є в нашому розпорядженні забезпечимо громадянам можливість придбавати транспортні послуги onlineна всіх інтернет ресурсах України та Європи, в тисячах терміналів самообслуговування, в відділеннях ПриватБанку, касах автостанцій України, тощо.

 

Ми маємо досвід створення та експлуатації автостанції неподалік від інших пунктів пропуску в інших регіонах України. Розуміємо особливості формування маршрутної мережи в таких регіонах та потреби пасажирів. 

 

Створення сучасної автостанції у поєднанні із цифровими рішеннями зробить процес отримання пасажирами транспортних послуг на пропускних пунктах сучасним та комфортним.

 

Сподіваємось на плідну співпрацю.

Рейс до Станиці Луганської!
Щоденне відправлення автобусів за маршрут Харків – Станиця Луганська о 07:00 з Харківської автостанц...
Відновлення рейсів!
З 15.10.2019 відновлюється виконання рейсів за маршрутом Харків - Сахновщина через Красноград. Відпр...